Telefon 57 52 70 99 mobil 22 25 15 29
Dirimi Polering
Gå til indhold

Hoved menu:

Dirimi Polering er medlem af erhvervsnetværk, og kan derved formidle kontakt til en række partnere, der kan hjælpe med opgaver indenfor nedenstående brancher.

Arkitekt/byggerådgivning
Tømrer/snedker
VVS/elektriker
Belægning/kloak
Anlægsgartner
Regnskab/revision
Forsikring/pension
Advokat/byggesager
Rengøring erhverv og privat
Alarm/overvågning
Energikonsulent
Maler
Skilte/reklame
Beklædning med og uden logo

Via såkaldte powerteams, tilbydes der totalløsninger, primært ved bygge og anlæg. Vort medlemsskab sikrer, at partnere har høje standarder indenfor kvalitet, service, overholdelse aftaler samt professionel kundebehandling. Dette sikrer, at du som kunde altid får en god oplevelse.

Alle typer kunder er velkommen.

Partnerne er udelukkende et samarbejde, og partnerne er på ingen måde sammenhængende, hverken juridisk eller økonomisk. Partnerne er alle uafhængige og selvstændige. Når der er skabt kontakt mellem dig som kunde og en af disse partnere, er vor rolle tilendebragt, og Dirimi Polering kan herefter på ingen måde drages til nogen form for ansvar.

Dirimi Polering garanterer 100%, at vi på ingen måde opnår nogen former for økonomisk gevinst, ved at formidle kontakt. Kunder skal ikke betale provison, gebyrer og deslige.

Kontakt Dirimi Polering for yderligere information


Hvis du i forbindelse med dit erhverv kunne tænke dig at lære noget nyt, få fornyet inspiration, sparring og personlig udvikling og kunne tænke dig at lære nogle spændende mennesker at kende, der ved sit virke i et netværk er parat til at hjælpe dig videre, er her en oplagt mulighed.

Via ugentlige møder og løbende uddannelse, sikrer vi, at du som menneske opnår nye kompetencer, og derved er du godt rustet til nye udfordringer.

Vi har også fokus på forretningssamarbejde, og gennem dette hjælper vi hinanden til at finde nye forretningsmuligheder, og derved øge indtjening for den enkelte virksomhed.

Vore baggrunde er f.eks finans, advokat, håndværkere, service, coaching, så uanset din baggrund er alle velkommen.

Kontakt Dirimi Polering for yderligere information

Til toppen


Vi gider godt at lave et ordentligt stykke arbejde
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu