Rengøring

Med en rengøringsaftale hos Dirimi Polering er man som kunde sikret kvalitetsarbejde til overkommelige priser. Vi udfører rengøring efter fastlagte rutiner, der sikrer høj standard hver gang.


Opgaven opdeles typisk i to dele:
 

Normal rengøring: Aftørring af borde og vandrette flader, vindueskarme, tømning af papirkurve og askebægre, støvsugning/fejning/vask af gulve, rengøring af køkken/kantine samt rengøring af toiletter og sanitet.
Disse opgaver udføres ved hver rengøring.

Ekstra rengøring: Aftørring af paneler, dørkarme, lamper, dørhåndtag, dørflader, edb-udstyr, telefoner, stoleben osv. samt diverse afkalkning. Andre ønsker er mere end velkomne.
Disse opgaver vurderes og udføres efter behov


Med hensyn til brug af rengøringsmidler aftales der nærmere med kunden.

 

 

Vi tilbyder også aftaler vedr. hovedrengøring, samt større engangsopgaver overalt på Sjælland.

Regning

Der afregnes pr. påbegyndte 0,25 time, dog minimum 1 time.
Faste rengøringskunder får tilsendt faktura ultimo hver måned.
Øvrige rengøringsopgaver afregnes fra gang til gang.

 

 

Hjælpen til dig - Vi er på vej

Opstart

Inden vi starter med at servicere kunden, aftales et besøg på adressen. Ved besøget vil opgaven blive vurderet. og der fremsendes herefter et tilbud til kunden. Tilbuddet indeholder kundens navn, forslag til opgaver samt tidsplan. Tilbuddet bedes gennemlæst, og der er mulighed for at komme med tilføjelser eller rettelser. Når man som kunde har accepteret fremsendt endeligt tilbud, er der indgået aftale. Hvis det ønskes, kan vi naturligvis tilsende en kontrakt til underskrift. Der skal endvidere laves aftale med hensyn til nøgle og alarm.

Privat rengøring udføres normalt i dagtimerne.
Erhvervsrengøring udføres normalt om aftenen eller om morgenen inden kl. 08.00.

Der kan IKKE laves mundtlige aftaler vedr. dagligdags rengøring.
Fremsendelse af tilbud, vil normalt ske på mail. Nederst på sidste side af tilbud, er der henvisning til vore vilkår. Ved accept af tilbud har du også accepteret disse vilkår. Ved tilbud per post aftales nærmere.