Vinduespolering

Med en vinduespudseaftale hos Dirimi Polering er man som kunde sikret kvalitetsarbejde til overkommelige priser. Vi udfører vinduespolering efter fastlagte rutiner, der sikrer høj standard hver gang. Når pudsning er tilendebragt, går vi en runde for at se om alt som det skal være.
Vi udfører almindelig pudsning, aftørring af rammer, rengøring af sålbænke samt aftørring af tremmedøre.
 

 

 

Pudsemetode

1 side:  Er altid udvendigt. Pudses normalt 1 gang månedligt.
2 sider: Både ud- og indvendigt. Pudses normalt hver anden måned.
4 sider: Koblede vinduer. De to inderste sider pudses normalt 1 gang årligt.

Hvis det ønskes, kan vi lægge en seddel i postkassen hver gang der er udført udv. polering:

Opstart

Inden vi starter med at servicere kunden, aftales et besøg på adressen. Ved besøget vil opgaven blive vurderet og prissat. Vores kørsel til opgaverne ligger som 4 ugers terminer. Det betyder, at man kan få pudset vinduer hver 4., 8., 12., 16., 20. eller 24. uge. Dette gælder dog IKKE kunder med postnumre 4130 og 4140. Kunder i disse postnumre kan aftale terminer helt efter eget ønske samt bestille ekstra polering UDEN pristillæg på faktura. Øvrige kunder, der bestiller ekstra polering, må forvente pristillæg på faktura. Man kan vælge mellem følgende.
Fast aftale:          Vi sørger automatisk for at overholde aftalte terminer.
Bestillingsaftale:   Kunden kontakter os, når der skal pudses vinduer.
 
Når der skal pudses vinduer indvendigt, sender vi besked. Det sker normalt per mail. Denne mail SKAL besvares. Kunder uden mailadresse kontaktes telefonisk. Der skal endvidere laves aftale med hensyn til nøgle og alarm. Ved bestillingsaftale anbefales det at kontakte os minimum 14 dage før pudsning.
Der skal udføres mindst én polering i løbet af en periode på 12 måneder efter sidst udførte polering.
 
 

 

Vi lover helt klart  -  Du kommer til at se godt ud!

Opstart

Regning
På den første regning, der tilsendes per post eller mail, vil vi påføre notater vedr. den indgåede aftale. Regningen kan gemmes i en mappe, på en PC eller lign., og regningen kan anvendes som huskeseddel. Hvis det ønskes, kan vi naturligvis tilsende en kontrakt til underskrift.
Mundtlige aftaler kan også indgås.
 
VELUX-vinduer afregnes normalt som stykpris uanset størrelse.
 
Sommersæson
01/04-01/10
Vintersæson
01/10-01/04